Video consult

Vanaf 1 april kunt u via whatsapp een videoconsult  met één van de dierenartsen aanvragen.

Indien u ziek bent of in thuisisolatie zit en hierdoor niet met uw zieke dier naar de praktijk kunt komen, dan kunt u een afspraak maken voor een videoconsult

Hoe vraagt u een videoconsult aan:

– U neemt telefonisch contact met ons op (Tel:0318-610112).

De assistente zal samen met u bekijken of een videoconsult voor u en uw dier mogelijk is.  Niet alle problemen kunnen we goed op afstand beoordelen of behandelen.


-Een videoconsult is mogelijk!  Dan wordt er een dag en tijd met u afgesproken wanneer het consult plaats vindt. 


– U betaalt het videoconsult (10 minuten à €25,00) via een Tikkie. U ontvangt de link hiervoor per mail.


– Na betaling ontvangt u per mail een bevestiging van de afspraak voor het videoconsult (let op: pas na betaling is de afspraak definitief).


– Onze dierenarts neemt op de afgesproken tijd door middel van een video oproep via Whatsapp contact met u op.


– Blijkt tijdens het videoconsult dat uw dier toch langs moet komen op de praktijk, dan krijgt u 50% korting op de consultprijs.


– Voor een videoconsult dient u te beschikken over betaalmogelijkheid via een Tikkie en een apparaat met Whatsapp en camera. 

– Tijdens het consult moet uw dier in beeld kunnen worden gebracht. U kunt ook vooraf al foto’s mailen of appen naar ons.


– Eventuele medicatie/voeding die op basis van het videoconsult worden voorgeschreven, zult u wel op onze praktijk moeten (laten) ophalen.

Dit artikel is gepubliceerd op 31 maart 2020
Volg ons op Facebook:

SPOED?

Buiten openingstijden kunt u bellen naar 0318 610 112. U krijgt dan te horen op welk nummer de dienstdoende arts bereikbaar is.

Lees hier meer spoedgevallen.