Versoepelingen van de coronaregels, wat kunt u bij ons verwachten?

Versoepelingen van de coronaregels, dit is natuurlijk een verademing! Er lijkt een weg terug te zijn naar het oude normaal. Vanaf nu is het niet meer verplicht om een mondkapje te dragen, tenzij de 1,5 meter niet gehouden kan worden.

Bij ons hoeft u in de wachtkamer geen mondkapje meer te dragen, maar omdat in de spreekkamer tijdens de consulten de 1,5 meter niet altijd gehanteerd kan worden vragen wij u om daar wel een mondkapje te dragen.

Wij verzoeken u nog steeds met 1 persoon binnen te komen met uw dier. (ook in de wachtkamer) Er mogen maximaal 4 personen tegelijk in de wachtkamer aanwezig zijn ivm de 1,5 meter afstand. Is het druk, dan verzoeken wij u buiten of in de auto te wachten.

Het is op het moment erg druk op de praktijk, het kan zijn dat u niet dezelfde dag een afspraak kunt maken. (voor spoed zijn wij uiteraard altijd bereikbaar)

U kunt het beste bellen voor het bestellen van voer en medicatie, dan kunnen wij het vast klaarleggen en hoeft u minder lang te wachten.

Wij danken u voor de medewerking!

Dit artikel is gepubliceerd op 30 juni 2021
Volg ons op Facebook:

SPOED?

Buiten openingstijden kunt u bellen naar 0318 610 112. U krijgt dan te horen op welk nummer de dienstdoende arts bereikbaar is.

Lees hier meer spoedgevallen.