Marjon komt per 1 februari ons team versterken!

Even voorstellen!


Ik ben Marjon en ik kom vanaf februari het team van Dierenarts Ede versterken.

Hiervoor heb ik op meerdere plekken gewerkt. Eind 2012 heb ik de studie diergeneeskunde afgerond in Utrecht. Daarna ben ik op reis gegaan naar Nieuw Zeeland. Het beviel me daar zo goed, dat ik er vervolgens bijna 7 jaar heb gewoond en gewerkt. Vanuit daar heb ik ook nog een uitstapje mogen maken naar Fiji, waar ik een half jaar in een asiel heb gewerkt: een fantastische ervaring. In 2019 ben ik terug verhuisd naar Nederland en inmiddels weer helemaal gesetteld hier. Ik woon in Renkum met mijn man, zoontje van 2, en dochtertje van 6 maanden. Onze 2 fluffy katten Cactus en O’Malley maken het huishouden compleet. Ik hou erg van natuur om me heen en ben dan ook blij om nu aan de rand van de mooie Veluwe te wonen, waar ik vrijwel dagelijks een rondje ga wandelen of hardlopen. De afgelopen twee jaar heb ik in een gezelschapsdierenkliniek in Arnhem gewerkt. Al met al heb ik inmiddels dus al wat jaren ervaring opgebouwd als dierenarts. Ik geniet erg van het vak, de veelzijdigheid en nieuwe ontwikkelingen houden het werk altijd interessant en uitdagend. Ik kijk er naar uit om te beginnen bij Dierenarts Ede en hoop u en uw huisdier binnenkort te ontmoeten.

Dit artikel is gepubliceerd op 7 januari 2022
Volg ons op Facebook:

SPOED?

Buiten openingstijden kunt u bellen naar 0318 610 112. U krijgt dan te horen op welk nummer de dienstdoende arts bereikbaar is.

Lees hier meer spoedgevallen.