Juni = chipmaand!

Ieder jaar raken er veel huisdieren zoek. Om ze weer snel terug te kunnen brengen bij hun baasje is het belangrijk dat huisdieren gechipt én geregistreerd zijn. Door een juiste registratie kan er namelijk rechtstreeks contact opgenomen worden met de eigenaar.

Het belang van een goede registratie

Soms is een dier wel gechipt, maar niet geregistreerd bij een databank. In andere gevallen is het dier wel geregistreerd, maar zijn de gegevens verouderd.

Staat een huisdier wel geregistreerd, dan wordt er vaak niet aan gedacht om een telefoonnummer of adreswijziging door te geven. Het is dus belangrijk dat u als huisdiereigenaar er voor zorgt dat de adresgegevens in de databank up-to-date blijven. Voorkom dat u en uw dier elkaar op deze manier kwijtraken: laat uw huisdier chippen en zorg voor een goede, actuele registratie. De registratie van je huisdier kan je in de maand juni gratis laten controleren op de praktijk!

Dit artikel is gepubliceerd op 2 februari 2024
Volg ons op Facebook:

SPOED?

Buiten openingstijden kunt u bellen naar 0318 610 112. U krijgt dan te horen op welk nummer de dienstdoende arts bereikbaar is.

Lees hier meer spoedgevallen.