Druk druk druk….

De molen naast de praktijk Dierenarts Ede

Houd rekening met een langere wachttijd voor het maken van een vaccinatie afspraak.

Deze periode is het extra druk op de praktijk, veel dieren moeten voor de zomervakantie gevaccineerd worden om naar het pension en/of het buitenland te mogen. Op dit moment hebben we een wachttijd van bijna 2 weken voor de vaccinatie afspraken.

Een vaccinatie voor het buitenland moet minimaal 3 weken voor vertrek gegeven worden, en als je hond of kat in pension gaat moet de vaccinatie minimaal 2 weken van te voren gegeven zijn.

Wij vragen uw begrip voor mogelijke toename van wachttijden en uitstel van niet direct noodzakelijke behandelingen (zoals bijvoorbeeld vaccinaties) en -operaties. Ook kan het zijn dat een al gemaakte afspraak door ons op het laatste moment geannuleerd moet worden door meerdere spoedgevallen op dat moment.

Ons team zal per geval kijken of uw hulpvraag voorrang behoeft of dat dit even uitgesteld kan worden. Alleen op die manier kunnen wij alle huisdieren goede zorg blijven geven en zelf gezond blijven zodat die zorg in stand blijft.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze situatie

Dit artikel is gepubliceerd op 9 juni 2022
Volg ons op Facebook:

SPOED?

Buiten openingstijden kunt u bellen naar 0318 610 112. U krijgt dan te horen op welk nummer de dienstdoende arts bereikbaar is.

Lees hier meer spoedgevallen.